Street StudiesStreet Studies

Street Studies projektmager-forløb

Nysgerrighed, initiativ og sparringsmuligheder må være tre af de vigtigste begreber vi kender til. Hvis du har de første to, giver vi dig den sidste. 

På det her forløb får du arbejdet med projektudvikling i praksis. Forløbet sluttes med at der sendes en rigtig projektansøgnings afsted til en fond eller lignende.

Du får en samlet pakke der kan hjælple dig igang med projekter, eller bygge nye lag på det du allerede ved, uanset om du vil arbejde med frivillighed, iværksætteri, kommunale samarbejder eller noget helt fjerde.

Vores håb er at der også klækkes et par byrums-interesserede initiativtagere også! 

"Forløbet er bygget op omkring de ting jeg selv havde brug for i starten - og så har vi smidt en masse lækre tips & tricks oven i. Genveje og værktøjer jeg ønsker jeg selv havde haft i min første projektansøgning! Vi glæder os super meget til at lave nogle fede projeter med holdet!"
Steffen Gray | Street Studies CPH | Projektleder | Creative Placemaking | Graffiti Projekt | Utrygge Tunneler 2017 | Greve, Hundige, Eriksminde
Steffen Gray
Organisationsleder

Forløb for 2019

Dag 1 | 28. April – Ideudvikling & Konceptudvikling
Dag 2 | 12. Maj – Målgrupper & kommunikation

Dag 3 | 2. Juni – Fundraising del 1 & 2

+ Follow-up session | Sparring & Ansøgning sendes afsted 

Vores workshops ligger kl 13-17 i Ringsted, se mere under afsnittet “Undervisning”

Pris

Forløbet er gratis, men du skal tilmelde dig nederst på siden inden mandag den 10. april 2019.
 
Alle er velkomne. Bemærk at du tilmelder sig et helt forløb ad gangen – Der sluttes af med med et projektmager-diplom

Kontaktperson

Steffen Gray | Organisationsleder

Tlf: 31627712

LAD OS KORT PRÆSENTERE DINE TO UNDERVISERE!

SIF ZACHARIASSEN

STEFFEN
GRAY

Sif er uddannet Kaospilot med en overbygning i Ledelse af Kunst & Kultur fra Scenekunstens Udviklingscenter.

Hun arbejder til dagligt som sekretariatsleder i organisationen Rapolitics og underviser i Projektledelse & Aktivisme på Roskilde Festival Højskolen.

Sideløbende kører hun en selvstændig undervisningsvirksomhed, er bestyrelsesmedlem i nycirkusforeningen Ørkenfortet på Akademiet For Utæmmet Kreativitet og er dj i duoen Kvinder Der Kender Din Krop.

Sif er fuld af energi og en mester i fede samarbejdsøvelser, der gør dig klar til at få skåret et super interessant projekt!

Steffen er organisationens grundlægger og leder, der har en stor forkærlighed for økonomisk bæredygtige og samfundnyttige projekter.

Uden formel uddannelse inden for området, har han gennem masser af initiativ arbejdet sig til at spille en rolle i byplanlægning, arkitektur og det kriminalpræventive.

Han skrev sit bachelorprojekt på sin ledelsesbachelor, med et kritisk syn på udvikling af initiativer, strategiske partnerskaber og projektfunding.

Han fik selv hjælp til at komme igang for 7 år siden og nu er han klar til at give sin viden, tips&tricks videre til en ny generation af initiativtagere!

 

CASES

Det kan være en voldsom opgave at starte sit første projekt med et blankt lærred. Derfor har vi lavet lidt forarbejde og gjort et par overskuelige og let håndgribelige cases klar til dit forløb.

Vores cases vil naturligvis ligge inden for vores arbejdsfelt, men værktøjerne du lærer at kende kan du bruge til alle typer projekter når du er færdig med kurset.

Vi folder dem altså ud i samarbejde, så du kan fokusere på at lære hvad der er vigtigt i projektarbejdet.

  • Case 1 | Gavlmalerier i Ringsted
  • Case 2 | Graffiti for pensionister - Gadekunst mod ensomhed
  • Case 3 | Projektforløb for unge
  • Case 4 | Byen i skyen - Mød andre byer med Virtual reality og 360

UNDERVISNING

Hver session varer 2×2 timer (inkl pauser og let eftermiddagsforplejning) med en efterfølgende “åben projektværksteds”-time.. Alle sessions er søndage mellem kl 13-17 i mødelokale “Generalen” på Den kreative Matrikel, Garnisonen 38 i Ringsted. Mødelokalet ligger på første sal, til venstre for trapperne.
 
Der er blevet ønsket hands-on erfaring med at udvikle, søge og forankre projekter. Derfor tænker jeg at lave et par cases hvor man kan vælge mellem, der giver en rød tråd og der lægger op til at projektet udarbejdes i praksis undervejs i forløbet. Hvert team slutter forløbet af med at sende et færdigt projekt-proposal afsted på til den efterfølgende sparringsession.
 
Har man deltaget i minimum 2 hele projektdage, får man et projektmager-diplom for sit arbejde gennem forløbet.

ENKELTDAGS-PLADSER

Kan du ikke deltage alle dagene, har vi begrænsede “enkeltdags”-pladser, hvor du får en konkret case at arbejde på, sammen med andre enkeltdags-deltagere.

Kl 13 | Intro & præsentation af cases med Steffen Gray

Kl 13-15 | Ideudvikling med Sif Zachariasen

Kl 15-17 | Konceptudvikling med Sif Zachariasen

Dagens konkrete produkt:
Skitse til jeres projektets overordnede ide og en generel projektbeskrivelse.

Kl 13-15 | Vigtige redskaber til dit projekt med Steffen Gray

Interessenter, målgrupper & kommunikation

Kl 15-17 | Forankring af projektet, Projektbudget & Socialt entreprenørskab gennem foreningsbaseret udvikling med Steffen Gray

Dagens konrete produkt:
Skitse til projektansøgningens partnerskaber/rollefordeling, projektets effekt & efterliv og et projektbudget

Kl 13-17 | Fundraising del 1 & 2 med både Sif Zachariassen og Steffen Gray

Dagens konkrete produkt:
Jeres materiale fra dag 1 og dag 2 sættes sammen og danner grundlag for jeres arbejde med ansøgningen på 3.dagen

Efter sidste dag 3 forventer vi at vi er tæt på at have en færdig grund-ansøgning. Hvert team booker sig på 3.-dagen ind til en sparringssession, hvor vi gennemgår projektansøgingen sammen og får finpudset den. 

Som det sidste på dagsordenen er at ansøgningen trykkes afsted!

Tak for de mange ansøgninger!

Vi er nu forbi deadline, og hold da op hvor har vi et spændende og bredt felt af ansøgere med!

Nåede du ikke med eller passede dagene ikke kalenderen, så vil vi arbejde på at lave endnu et forløb i efteråret. Muligvis en engelsk udgave hvis der er opbakning til det. Ved du allerede nu at du gerne vil med næste gang, så send os en mail på info@streetstudies.eu med emnet “projektmager”.

Vi glæder os til at komme igang, og præsentere vores første hold in-house projektmagere for jer!